MAN Lion`s Coach
MAN Lion`s Coach

 Овој автобус има 49 седишта. Подот на ходникот меѓу седиштата е подигнат на исто ниво со седиштата, со што е создаден поголем простор во багажниот оддел. Високотуристички автобус, климатизиран, со аудио-видео опрема, ДВД, тоалет и минибар.

Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.