Mercedes Turismo 2
Mercedes Turismo 2

 Располагаме со два идентични Мерцедес Туризмо автобуси, изградени по најновите стандарди за заштита на околината. Ова се луксузни високотуристички автобуси со клима, минибар, тоалет, аудио-видео опрема, ДВД. Идеални за долги патувања на поголеми групи патници. Двата автобуса располагаат со по 50 седишта за патници, односно со нив може да се организираат патувања за групи до 100 лица.

Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.