Van Holl Eos 2
Van Holl EOS 2

 Овој автобус има 53 седишта, сите на горната платформа, додека местата на возачот и совозачот се во долниот дел на автобусот. Високотуристички автобус со клима, минибар, тоалет, аудио-видео опрема, ДВД.

Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.