Setra S417
Setra S417

 Сетра S 417 HDH е високотуристички автобус, врвен во својата класа. Има 63 седишта и е целосно опремен за долги крстарења низ Европа. Опремен е со клима, минибар, тоалет, аудио-видео опрема, ДВД. Повисок е од стандардните автобуси, што го прави особено погоден за превоз на огромни количества на багаж.

Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.