Renault Master
Renault Master

 Да, освен високотуристичките автобуси опремени за долги крстарења, располагаме и со мали возила за интимни друштва кои сакаат да поминат по некој убав ден во екскурзија низ Македонија или соседните земји. Ова Рено располага со 15 седишта за патници и е климатизирано и опремено со аудио-видео опрема и ДВД.

Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.