Makedonija Soobrakaj A.D.

ФИНЛАНДИЈА 4* (ПАМПОРОВО)


Лоциран помеѓу борова шума, овој елегантен хотел нуди нов допир на квалитет и пријателска атмосфера. Лоциран 80 километри јужно од Пловдив и на 200 километри од главниот град Софија. Иако во тивка област, Хотел Финландија е на само 800 метри од ски-лифтовите и ски-патеките.

« Назад
Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.