Makedonija Soobrakaj A.D.
Партнери

 

Партнери 

 

 

Пријава за обука

Школскиот центар во рамки на Македонија сообраќај АД е посебен сектор кој во моментот врши обука на возачите и управителите на компаниите превозници. Преку оваа форма Вие можете да се пријавите како кандидат за следење на некоја од обуките.

Тип обука  *
Датум на полагање
Име  *
Презиме  *
ЕМБГ  *
Датум раѓање
Место на раѓање
 *
Место на живеење
 *
E-mail
Телефон  *
Начин на плаќање
Вработен во

Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.