Makedonija Soobrakaj A.D.

Пребарај возен ред

 Повратен билет
 Единечен билет
Од

До

Датум на поаѓање

Датум на враќање

Број на патници

Пребарување нарачки

Број на нарачка
E-mail
Држава           Превозник   

Скопје - Дортмунд, МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ А.Д.

Ден поаѓање Време поаѓање Време пристигнување Ден враќање Време поаѓање Време пристигнување
секој Среда 10:30 15:00 секој Сабота 10:30 16:00
секој Петок 10:30 15:00 секој Среда 10:30 16:00
секој Сабота 10:30 15:00 секој Вторник 10:30 16:00
секој Недела 10:30 15:00 секој Петок 10:30 16:00

        Ценовник


ТЕТОВО - БЕРЛИН, МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ А.Д.

Ден поаѓање Време поаѓање Време пристигнување Ден враќање Време поаѓање Време пристигнување
секој Среда 05:40 07:40 секој Сабота 10:00 12:00

        Ценовник


Дортмунд - Скопје, МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ А.Д.

Ден поаѓање Време поаѓање Време пристигнување Ден враќање Време поаѓање Време пристигнување
секој Среда 07:00 19:15 секој Сабота 10:30 21:30
секој Сабота 07:00 19:15 секој Среда 10:30 21:30

        Ценовник


Скопје Солун, SIMEONIDIS TOURS

Ден поаѓање Време поаѓање Време пристигнување Ден враќање Време поаѓање Време пристигнување
секој Понеделник 17:00 21:30 секој Понеделник 08:30 13:00
секој Вторник 17:00 21:30 секој Вторник 08:30 13:00
секој Среда 17:00 21:30 секој Среда 08:30 13:00
секој Четврток 17:00 21:30 секој Четврток 08:30 13:00
секој Петок 17:00 21:30 секој Петок 08:30 13:00
секој Сабота 17:00 21:30 секој Сабота 08:30 13:00
секој Недела 17:00 21:30 секој Недела 08:30 13:00

        Ценовник


Скопје - Белград, МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ А.Д.

Ден поаѓање Време поаѓање Време пристигнување Ден враќање Време поаѓање Време пристигнување
секој Понеделник 23:30 06:00 секој Вторник 17:30 23:00
секој Вторник 23:30 06:00 секој Среда 17:30 23:00
секој Среда 23:30 06:00 секој Четврток 17:30 23:00
секој Четврток 23:30 06:00 секој Петок 17:30 23:00
секој Петок 23:30 06:00 секој Сабота 17:30 23:00
секој Сабота 23:30 06:00 секој Недела 17:30 23:00
секој Недела 23:30 06:00 секој Понеделник 17:30 23:00

        Ценовник


Скопје - Софија со калеја, МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ А.Д.

Ден поаѓање Време поаѓање Време пристигнување Ден враќање Време поаѓање Време пристигнување
секој Понеделник 07:00 11:45 секој Вторник 17:30 22:10
секој Понеделник 17:30 22:10 секој Вторник 07:00 12:40
секој Понеделник 23:59 05:00 секој Вторник 23:59 05:00
секој Вторник 07:00 11:45 секој Среда 17:30 22:10
секој Вторник 17:30 22:10 секој Среда 07:00 12:40
секој Вторник 23:59 05:00 секој Среда 23:59 05:00
секој Среда 07:00 11:45 секој Четврток 17:30 22:10
секој Среда 17:30 22:10 секој Четврток 07:00 12:40
секој Среда 23:59 05:00 секој Четврток 23:59 05:00
секој Четврток 07:00 11:45 секој Петок 17:30 22:10
секој Четврток 17:30 22:10 секој Петок 07:00 12:40
секој Четврток 23:59 05:00 секој Петок 23:59 05:00
секој Петок 07:00 11:45 секој Сабота 17:30 22:10
секој Петок 17:30 22:10 секој Сабота 07:00 12:40
секој Петок 23:59 05:00 секој Сабота 23:59 05:00
секој Сабота 07:00 11:45 секој Недела 17:30 22:10
секој Сабота 17:30 22:10 секој Недела 07:00 12:40
секој Сабота 23:59 05:00 секој Недела 23:59 05:00
секој Недела 07:00 11:45 секој Понеделник 17:30 22:10
секој Недела 17:30 22:10 секој Понеделник 07:00 12:40
секој Недела 23:59 05:00 секој Понеделник 23:59 05:00

        Ценовник


Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.