Makedonija Soobrakaj A.D.
Mercedes Travego

 Овој автобус е еден од автобусите со најубав изглед во светот на превозниците. Ова е луксузен туристички автобус со клима, минибар, тоалет, аудио-видео опрема, ДВД. Располага со 49 седишта за патници, плус седиште за возач и водич на патувањето.

Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.