Makedonija Soobrakaj A.D.

Албанија

  Ксамил - КСАМИЛ

   


БУГАРИЈА
ГРЦИЈА

  АТИНА - АТИНА


  Агиос Никитас - Лефкада - СОПСТВЕН ЗАКУП


  Велика - ПИЕРИА


  Закинтос - Закинтос


  КАЛИКРАТИА - ХАЛКИДИКИ - Касандра


  КАЛИТЕА - ХАЛКИДИКИ - Касандра


  КЕФАЛОНИЈА - КЕФАЛОНИЈА


  КРФ - КРФ


  Калитеа - Халкидики - СОПСТВЕН ЗАКУП


  ЛЕПТОКАРИЈА - ПИЕРИА


  МЕТАМОРФОЗИ - ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЈА


  МЕТАМОРФОЗИ - ХАЛКИДИКИ - Касандра


  Метеори - Метеори


  НЕА АНХИАЛОС - ВОЛОС


  НЕА ПОТИДЕА - ХАЛКИДИКИ - Касандра


  НЕА ФЛОГИТА - ХАЛКИДИКИ - Касандра


  НЕОС МАРМАРАС - ХАЛКИДИКИ - Касандра


  НИКИТИ - ХАЛКИДИКИ - Касандра


  НИКИТИ - ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЈА


  Неа Флогита - Халкидики - СОПСТВЕН ЗАКУП


  Неи Пори - ПИЕРИА


  Нидри - Лефкада - СОПСТВЕН ЗАКУП


  Олимпик Бич - ПИЕРИА


  ПЕФКОХОРИ - ХАЛКИДИКИ - Касандра


  ПОЛИХРОНО - ХАЛКИДИКИ - Касандра


  Паралиа - ПИЕРИА


  Пефкохори - Халкидики - СОПСТВЕН ЗАКУП


  Полихроно - Халкидики - СОПСТВЕН ЗАКУП


  СИВИРИ - ХАЛКИДИКИ - Касандра


  СОЛУН - СОЛУН


  Санторини - Санторини


  ФУРКА - ХАЛКИДИКИ - Касандра


  Фурка - Халкидики - СОПСТВЕН ЗАКУП


  ХАНИОТИ - ХАЛКИДИКИ - Касандра


  Ханиоти - Халкидики - СОПСТВЕН ЗАКУП

 


ИТАЛИЈА

  Венеција - Верона - Венеција - Верона


  Венеција - Милано - Сирмионе - Венеција - Милано - Сирмионе


  КАСТАЛАНЕТА МАРИНА - ПУЉА


  ЛЕЧЕ - ЛЕЧЕ


  Сицилија - чартер - СИЦИЛИЈА

 


МАКЕДОНИЈА

  CITIES - CITIES

   


РОМАНИЈА

  БУКУРЕШТ - БУКУРЕШТ

   


САД

  КАРИБИ - КРСТАРЕЊЕ

   


СЛОВЕНИЈА

  Терме Сновик - СЛОВЕНИЈА

   


СРБИЈА

  Врњачка Бања - Врњачка Бања


  Златибор - Златибор


  КРАГУЕВАЦ - КРАГУЕВАЦТУРЦИЈА

  Истанбул - Истанбул


  Кападокија - Кападокија


  Кушадаси - КушадасиФРАНЦИЈА

  ЛОРЕНА ШАМПАЊА - ЛОРЕНА

   


ХРВАТСКА

  ЗАГРЕБ - ЗАГРЕБ

   


ЦРНА ГОРА

  БУДВА - БУДВА

   


ШПАНИЈА

  БАРСЕЛОНА - БАРСЕЛОНА

   


Аранжмани

Нашата туристичка агенција нуди голем број на аранжмани.
прочитај повеќе »
Aвтобуски превоз

Патувајте брзо и безбедно со Македонија Сообраќај.
прочитај повеќе »
Хотели / Апартмани


Погледнете ги објектите со кои располагаме.

прочитај повеќе »

 

Контакт

За подетални информации контактирајте не...
прочитај повеќе »

© 2011 | Македонија Сообраќај | Сите права се задржани.

Designed & developed by Artisoft.