• Автобуски превоз


  Погледнете го нашиот возен ред за
  2012 година, и останете информирани
  за нашите понуди, патувања и услуги. Започнете ја годината и празничните месеци со еден од нашите понудени аранжмани.

  Прочитај повеќе »
 • Флота


  Нашата туристичка агенција е специјализирана за превоз на организирани групи, индивидуални аранжмани и организирање на специфични патувања во соработка
  со крајните корисници. Располагаме
  со возен парк од 7 автобуси за висок туризам, еден минибус и две патнички комбиња кои се со просечна старост
  од 4 години. Погледнете ги нашите возила за повеќе информации.

  Прочитај повеќе »